Étlapunk

Kedves vendégeink, tájékoztatjuk Önöket, hogy az egyes ételeinkben található allergének az étel mögött található zárójelben lévő számokkal vannak feltüntetve.

Hideg előétel

Levesek

Húsleves gazdagon, csigatésztával (1, 3, 9)

Tárkonyos vadragu leves (7)

Vargánya krémleves (1, 7)

Gyümölcskrém leves hidegen (1, 7)

Meleg előételek

Szezámmagos camambert párolt rizzsel, áfonya dzsemmel (1, 3, 7, 11)

Juhtúróval töltött gombafejek rántva, rizzsel (1, 3, 7)

Ágasvári töltött palacsinta, burgundi mártással (1, 3, 7)

Készételek

Csörgővölgyi párolt szarvascomb, barnamártással, vargányával, hercegnő burgonyával (1, 7)

Vörösboros vadpörkölt, juhtúrós sztrapacskával (1, 7)

Vadas marhapecsenye knédlivel (1, 7, 9, 10)

Tüzes hús tócsniban /csirkemell/ (1, 3, 7)

Csülkös pacalpörkölt főtt burgonyával (1, 3)

Halételek

Pisztráng roston párolt rizzsel (1)

Fogasfilé rántva, rizzsel (1, 4, 7)

Rántott békacomb zöldkörettel (1, 3, 4)

Frissensültek

Húsmentes ételek

Gyermekmenü

Köretek

Saláták

Allergének:

  1. Gabonafélék, amelyek glutént tartalmaznak.
  2. Rákfélék és azokból készült termékek.
  3. Tojás és abból készült termékek.
  4. Halak és abból készült termékek.
  5. Földimogyoró és azokból készült termékek.
  6. Szója, szójabab és azokból készült termékek.
  7. Tej és abból készült termékek
  8. Diófélék és azokból készült termékek.
  9. Zeller és abból készült termékek.
  10. Mustár és abból készült termékek.
  11. Szezámmag és abból készült termékek.
  12. Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok.
  13. Csillagfürt és abból készült termékek.
  14. Puhatestűek és azokból készült termékek.